dinsdag 8 november 2011

Securex waarden, geen hol begrip

Ook bij Securex hebben we een missie, visie en waarden. Dat dit niet zomaar holle begrippen zijn wordt met de Music For Life @ Securex nog eens extra in de verf gezet.

Door deze actie nemen we onze "verantwoordelijkheid" op voor een belangrijk sociaal probleem. Wij zullen er alles aan doen om de acties goed te laten verlopen. "Kwaliteit" is dan ook een tweede belangrijke waarde. Hiervoor zullen op verschillende fronten teams tonen dat we "samen sterk" zijn. Zowel bij de organisatie steekt een team van medewerkers de handen uit de mouwen. Een Securex gelegenheidsband zal het beste van zich zelf geven.

Zowel binnen als buiten Securex roepen we sportievelingen op om enerzijds hun beste beentje voor te zetten. En anderzijds om op zoek te gaan naar sponsors. We rekenen er dan ook op dat u samen met uw vereniging, werk-collega's, zetel of dienst zal laten zien dat ook jullie "samen sterk" zijn. Toon ons en de andere hoeveel kilometers jullie bij elkaar krijgen. En hoeveel centjes jullie verzamelen.

Omdat een andere Securex waarde "klantgeoriënteerd" is, richten we ons echter niet enkel op teams die samen sterk zijn. Maar ook individueel kan je de 4 uur vol maken. Onze flexibiliteit gaat zelfs nog verder. Individueel kan je vrij starten tussen 13 en 16h en stoppen op het tijdstip van uw keuze (ten laatste 17h).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten