maandag 7 november 2011

Algemene voorwaarden

De “Algemene voorwaarden” van de “Run & Walk for Life” zijn de enig geldende bepalingen voor deze loop.

Inschrijving
Inschrijven gebeurt door het online-inschrijvingsformulier in te vullen. Dit kan individueel. Onder “deelnemer” worden de individuele inschrijvingen bedoeld. Door zich in te schrijven verklaart de deelnemer zich akkoord met de “Algemene voorwaarden”. De inschrijving is definitief na betaling van het inschrijvingsgeld op het rekeningnummer van de organisatie.

Annulatie
Indien een ingeschreven deelnemer zijn deelname mits een medisch attest annuleert voor 5 december 2011 wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald. Zonder medisch attest wordt 2€ adminstratiekosten ingehouden. Annulatie na 5 december geeft geen recht op terugbetaling.

Overdracht
Wanneer een deelnemer zijn inschrijving wil overdragen op een andere deelnemer dan gelden de zelfde voorwaarden als bij annulatie. Met een medisch attest tot 5 december kan dit kosteloos. Zonder medisch attest worden 2€ administratiekosten gerekend.

Verantwoordelijkheid
Deelnemen vereist een goede gezondheid. De organisatie raadt een preventief medisch sportonderzoek aan bij een sportarts. Elke deelnemer neemt deel onder eigen verantwoordelijkheid. De organisator kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor lichamelijke letsels, of verlies, diefstal en/of schade aan het materieel van deelnemers, begeleiders, supporters of toeschouwers. De organisatie gaat er van uit dat de deelnemers akkoord gaan met de “Algemene voorwaarden”.

Start
De start van de “Run & Walk for Life” is op zaterdag 10 december om 13h precies. Deelnemers worden gevraagd om vanaf 12h45 ter hoogte van de start zich aan te melden en plaats te nemen.

Finish
Een deelnemer kan op elk ogenblik de loop beëindigen. Om 17h wordt de loop voor alle nog aanwezige lopers beëindigd. De deelnemers mogen een gestarte ronde afwerken.

Bevoorrading
Langs het parcours is een zone voorzien met bevoorrading aangeboden door de organisatie. Wanneer een deelnemer eigen materieel opstelt, mag dit de andere deelnemers niet hinderen.

Afvalbeheer
De organisatie voorziet in de zones van de bevoorradingen de nodige afvalinfrastructuur. Aan de deelnemers wordt gevraagd om het nodige respect te hebben voor het parcours, buurtbewoners en de natuur. Gelieve uw afval dan ook enkel op de voorziene plaatsen te deponeren.

Begeleiding
Langs het parcours kan de deelnemer zich laten begeleiden voor zover de “Algemene voorwaarden” niet geschonden worden. Deelnemers mogen enkel te voet begeleid worden, fietsen zijn uitdrukkelijk verboden.

Sanitair
Op het parcours bevind zich een openbaar urinoir. Verder zijn er in “de sport” sanitaire voorzieningen beschikbaar.

Parcours
Het parcours gaat over de openbare weg en voetpad. De organisatie zal het parcours duidelijk aanduiden door middel van verkeerskegels, hekkens, linten, seingevers, enz De deelnemers zijn verplicht binnen de aangeduide afbakening van het parcours te blijven. Een volledige ronde bedraagt 1250m.

Afstandsbepaling
De rondentelling gebeurt manueel door de wedstrijdjury aan de wedstrijdtafel, dit door registratie van het borstnummer bij elke doortocht. Het is verplicht dat de deelnemers hun borstnummer midden op de borst dragen. Tijdens de 4 uren worden enkel volledige ronden meegeteld. Alleen op het einde van de 4 uur wordt de afstand van een onvolledige ronde geregistreerd. De eindafstand is de afstand van de volledige ronden plus de afstand van die laatste onvolledige ronde.

Tussenstanden
Behoudens technische problemen zal de organisatie na elk volledig uur wedstrijd een tussenstand opmaken en kenbaar maken ter hoogte van de wedstrijdtafel. Hierbij wordt enkel rekening gehouden met volledig afgelegde ronden.

Overtredingen
Wanneer de wedstrijdjury overtredingen vaststelt zal de deelnemer eerst mondeling verwittigd worden. Bij het herhalen van de overtreding wordt de deelnemer uit de wedstrijd gehaald.

Gegevensverwerking
De deelnemers kunnen toegang krijgen tot elektronisch bewaarde gegevens die de deelnemer bekend maakte aan de organisatie. Dit volgens de wet van 8 december 1992 in verband met de bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van gegevensverwerking. De deelnemers verklaren zich akkoord met het gebruik van foto, film video, ... van de wedstrijd zonder dat hiervoor een vergoeding kan geclaimd worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten